Kirjaudu NetvisoriinExtranet

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Palvelemme sinua mielellämme myös puhelimitse 010 322 2000 tai sähköpostilla info.tampere@rantalainen.fi

 

Talousruutu osaksi Rantalainen -konsernia

Rantalainen ja Talousruutu yhdistävät osaamisensa


02.07.2018

Taloushallintopalveluita tarjoava Rantalainen ja Talousruutu ovat päättäneet yhdistää tilitoimistopalvelunsa Tampereella. Yhdistyminen tapahtuu 13.8.2018. Talousruudun toiminta jatkuu toistaiseksi Tampereella nykyisissä toimitiloissa. Rantalaisella on ennestään Tampereella 15 hengen tilitoimisto, jonka kanssa Talousruudun toiminta muuttaa uusiin yhteisiin toimitiloihin Tampereen keskustaan vuoden loppuun mennessä.

 

Kaikkien asiakkaiden kirjanpitäjät ja palkanlaskijat sekä palveluiden sisältö pysyvät entisellään ja yhteistyö jatkuu samalla tavoin kuin aiemminkin. EU tietosuoja-asetuksesta (GDPR) johtuen päivitämme kaikkien asiakkaidemme toimeksiantosopimukset ja henkilötietojen käsittelyä koskevat ehdot kesän 2018 aikana.

 

Talousruudun yrittäjät Marko Kautto, Tiina Ruutiainen ja Ari Murtomäki jatkavat johtotehtävissä uudessa muodostuvassa Rantalaisen Tampereen palvelukeskuksessa.

 

Talousruudun asiakkaille yhdistyminen tarjoaa uusia palveluita, kun asiakkaat saavat käyttöönsä koko Rantalaisen laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, esimerkiksi HR-palveluihin sekä verotukseen ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut.

 

Lisätietoja:

 

Mikko Tuomainen, toimitusjohtaja, Tilipalvelu Rantalainen Oy, puh. 050 393 2852, mikko.tuomainen@rantalainen.fi

 

Marko Kautto, toimitusjohtaja, Talousruutu, puh. 040 551 5220, marko.kautto@talousruutu.fi

 

Rantalainen on vuonna 1972 perustettu Suomen neljänneksi suurin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluntarjoaja. Sen palveluksessa on yli 600 työntekijää 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. Tampereelle rakennamme noin 100 hengen palvelukeskuksen vuoden 2020 loppuun mennessä palvelemaan Pirkanmaan elinkeinoelämää.


Takaisin